Dit artikel is verschenen in Lilith nr 16,
Lente 1998
Links Hoog Rechts

STROBAAL BOUWEN

met Barbara Jones en AMAZON NAILS

Een WERKVAKANTIEWEEK georganiseert door o.a. Hanneke van:

Autobus

stichting
ARTI
MOBIEL

Zaterdag 18 April tot Vrijdag 24 April

Barbara Jones heeft 15 jaar ervaring als dakwerker en timmervrouw en runt 'Amazon Nails' een uit vrouwen bestaand bouwbedrijf. Zij specialiseert in het bouwen van huizen met geperste strobalen. Zij woont met drie vrouwen in een 300 jarig huis met een groot lap grond erbij in Todmorden, ten noorden van Manchester. "Todd" is een plek waar mensen met een alternatieve levenstijl ruimte vonden om te wonen en te zijn. De laatste jaren is er een gemeenschap van vrouwen ontstaan met een 'eigen' pub, restaurant en een koffiehuis.

De kosten van de werkvakantieweek inclusief busreis, 3-4-5 daagse workshop, de boot, eten en de overnachtingen zijn: fl.600 voor de minima en: fl.725 voor de beter bedeelden. In de bus is kookgelegenheid aanwezig; de catering daar wordt verzorgd door 'Amazon Nails'. Neem een tent en beddegoed mee. Desnoods kan je van een Bed & Breakfast gebruik maken, maar kost wel extra.

29 maart en 5 april (zondagen tussen 3 en 5 uur) is er gelegenheid om elkaar te zien, details te bespreken, meer informatie van Barbara Jones te horen en voorpret te hebben.

Wil je meer weten? Schrijf of bel Hanneke van ARTIMOBIEL.

Hamer
Links Hoog Rechts
Dit artikel is verschenen in Lilith nr 16,
Lente 1998