Dit artikel is verschenen in Lilith nr 16,
Lente 1998
Links Hoog Rechts

Ejaculatie


De nuvolgende brief komt van een lilithlezeres en had wel wat eerder geplaatst mogen worden maar beter laat dan nooit. Excuses voor de vertraging..........


Hallo Vrouwen van Lilith

dit schrijven naar aanleiding van jullie blad, nieuwjaar '97.

Bedankt voor jullie energie om dit blaadje te maken. Ik ben een bijna 40-jarige feminist, countrylesbian, womanist, anarchist en loop al wat jaartjes mee op mijn manier, vroeger waren er veel feministisch-anarchistische bladen, Opzij kan ik geeneens feministisch noemen.

Mijn reactie komt vanwege het artikel 'ejaculatie bij vrouwen'. Leuk ook verbazend in de zin dat het zo weinig bekend is -ik weet/herinner me de laatste week in de Heksenketel boven Arnhem, dat we daarover gepraat hebben rond het kampvuur. Enkele Vrouwen hadden al ejaculatie meegemaakt. Nou in elk geval heb ik jaren geleden deze kaart gevonden, helaas is de kopie van kopie minder gedetaileerd maar ik dacht toch een leuk presentje voor jullie en de auteur van het stuk.

Verder is in tantra veel informatie te vinden over het sexueel genot van vrouwen wel heterogericht, (maar) dat kunnen we veranderen. Ik heb nu een leuk boek: "Tantra - de kunst van het bewust beminnen" en dan met name hoofdstuk 6: "het ontwaken van de godin". Verder hoorde ik dat in de nieuwe sexuele voorlichtingboekjes de clitoris "vergeten" was, dus erg actueel jullie artikel. Maar alstublieft laat er geen nieuwe normen ontstaan, experimenteer zelf, heb je eigen genot in/met je lichaam.

In/met respect,

Gert Gaia.


N.B.: De fotokopie valt niet goed te kopieren. De drie eind-19-e eeuwse vrouwen die samen al spuitend een balletje hoog houden zullen jullie erbij moeten fantaseren.


!!EXTRA:!!

KNIP UIT!: je eigen clit-armband!

Clitoris-band

KNIP KNIP: je eigen TE GEKKE clitorisarmband ha ha ha!


Links Hoog Rechts
Dit artikel is verschenen in Lilith nr 16,
Lente 1998